Vis seneste varer pr. Applikation med en to-fingers dobbeltknap i OS X

Du kan hurtigt se alle apps aktive vinduer og eller nyere emner i Mac OS X fra Yosemite gennem Lion ved at bruge en to-fingers dobbeltklik på det applikationsikon i Dock.

Dette er et ret simpelt trick, men du vil prøve det på Dock-ikonet for en app, som du ved, har enten for øjeblikket aktive vinduer (som en webbrowser eller Finder), eller som har haft filer åbent for nylig (som Pages eller TextEdit ), skal du blot holde markøren hen over Dock-ikonet i OS X, og dobbeltklik med to fingre. Du vil øjeblikkeligt se alle åbne vinduer og, hvis det er relevant, de seneste genstande, der blev åbnet i den pågældende app.

De åbne vinduer vises flisebelagt øverst på skærmen, mens de seneste elementer vises som filikoner nær bunden af ​​skærmen.

Dette virker i alle versioner af OS X og opretter en menu indeholdt i Mission Control, der viser alle dine seneste genstande, og hvis du har åbnet varer, vises de over listen. Tricket fungerer også på apps, der ikke er åbne for øjeblikket, så du kan se de seneste genstande uden at starte den pågældende app.

Dette tip blev sendt af en af ​​vores læsere, som advarer om, at du også vil se de seneste ting, du måske har glemt eller ikke har til hensigt at være synlig, noget at huske på afhængigt af hvilke filer der blev arbejdet på! Tak for tippet Nilesh!