Sådan tilsluttes flere fjernsyn til Charter Cable Service

Din kabelforbindelse er en, der deler sig fra en enkelt linje, som du deler med dine naboer. Forbindelsen er opdelt i kabelboksen, der spreder op fra dine naboer græsplæner. Tilslutning af flere tv'er til din Charter-kabeltjeneste er et spørgsmål om at opdele signalet og tilslutte kabeltråden til tv'et. Når dette er gjort, kan du nyde at se dine kabel-tv-shows fra flere tv'er i dit hjem.

Trin 1

Sæt kabeltråden, der løber fra væggen, ind i kabelsplitteren med den ene side. På den ene side af splitteren skal det originale kabelsignal komme ind i splitteren.

Trin 2

Tilslut to koaksiale kabeltråde til kabeldeleren, den ene i hver ende af splitteren. Kabelsignalet er delt i splitteren og frigør begge forbindelser. Dette er det samme grundlæggende koncept, som Charter bruger til at forbinde dit kvarter.

Forbind hver af de to ender til et andet tv ved at tilslutte kablerne til "Antenne In" -portene på tv'et. Tv'erne er i stand til at fungere uafhængigt uden at vise de samme kanaler. Skift kabelkanaler for hvert tv på hvert tv.