Sådan gemmes et Excel-regneark i en fast længde

Filer med fast længde er en type eksporteret og importeret filtypenavn for at definere kode i et program. Et eksempel er, når du har data på dit Microsoft Excel-regneark, der indeholder felter, der alle har samme længde. Du kan derefter gemme og konvertere hele filen til en fil med fast længde, og den kan bruges i specifikke analysesystemer. Når du har konverteret filen, har du en ny Excel-fil med .PRN-udvidelse.

Trin 1

Åbn Excel-filen på din computer, som du vil gemme med en fast længde. Se over dataene og sørg for, at de er registreret, hvordan du vil have dem.

Trin 2

Fremhæv alle datafelterne med musen. Højreklik med musen, og klik derefter på "Kolonnebredde".

Trin 3

Indtast antallet af mellemrum, som du vil have den faste bredde. Et eksempel er at indtaste 15 i feltet "Kolonne bredde" og derefter klikke på knappen "OK". Alle kolonner skifter derefter til samme faste bredde.

Trin 4

Klik på "File" og derefter på "Save As". Bestem, hvor du vil gemme filen nu, og navnet, du vil give den, i feltet "Filnavn".

Trin 5

Klik på rullemenuen i feltet "Gem som type" og klik på "Formatér tekst (mellemrum afgrænset) (*. Prn)". Klik på knappen "Gem", og klik derefter på knappen "OK" i pop op-vinduet, der vises.

Klik på “Ja” -knappen i den næste pop op for at bekræfte, at du vil have filen eksporteret. Din fil konverteres og gemmes i en fast længde.