Sådan bruges farvesublimeringsblæk i inkjetprinter

Farvesublimeringsblæk adskiller sig fra almindeligt farvestofbaseret blæk, fordi blækket overføres til mediet fra en fast tilstand til en gasformig tilstand. Mediet til farvesublimering har en særlig belægning til at fange blækket, hvilket resulterer i mere præcise blandinger end dem, der er skabt af fine prikker fra en inkjetprinter. Da farvestofsublimeringsblæk trænger ind i mediet, tørrer blækket med det samme og falmer ikke over tid. Ifølge DyeSubInks kan udvalgte modeller af inkjetprintere bruges med farvesublimeringsblæk, fordi printerhovederne bruger mikro-Piezo-printhovedteknologi, der overfører sublimeringsblæk gennem dyserne.

Patroner

Trin 1

Installer Epson-hjælpeprogrammet og sublimeringssoftware til farvestyring på din computer.

Trin 2

Sæt USB-kablet i de relevante stik på printeren og computeren, der skal tilsluttes. Sæt printerens netledning i en stikkontakt.

Trin 3

Løft printerlåget for at åbne og udskifte blækpatronerne i Epson-printeren med de kompatible farvesublimeringsblækpatroner. Sørg for, at patronerne klikker i åbningerne for at låse på plads.

Trin 4

Tænd printeren, og start Epson-printerværktøjet, og vælg funktionen til at rense printerhovedet, så blækket presses gennem printhovederne.

Indsæt sublimeringspapir i papirbakken, og udskriv en testside, hvis det ønskes.

Kontinuerligt blæksystem

Trin 1

Installer Epson-værktøjet på din computer.

Trin 2

Tilslut USB-kablet til det korrekte stik i printeren, og sæt det i det korrekte stik på din computer.

Trin 3

Løft printerlåget, og udskift blækpatronerne i printeren med blækpatronerne i det kontinuerlige blæksystem, og sørg for, at hver patron klikker på plads for at låse på plads.

Trin 4

Sæt printeren i en stikkontakt, og tænd printeren.

Trin 5

Frakobl printerens netledning, så snart printerpatronerne bevæger sig (ulåste).

Trin 6

Hold det tilsluttede rør over det indvendige af printeren, og skub forsigtigt patronbredden til venstre side af printeren.

Trin 7

Fastgør plastholderen til det indvendige midterpanel, og sæt slangen i klemmen. Sørg for, at slangen ikke dingler inde i printerens indre for at undgå sammenfiltring, når skrivehovedet bevæger sig side om side.

Trin 8

Skub forsigtigt blækpatronbredden mod printerens højre side. Juster slangen, hvis det er nødvendigt, for at skabe slaphed, når printerhovedet bevæger sig til hver side af printeren.

Trin 9

Placer den resterende ende af slangen til venstre side af printeren, og fastgør den til printeren med klemmen.

Trin 10

Fjern propperne fra hver blækbeholder i det kontinuerlige blæksystem, og isæt luftfiltrene i henhold til producentens anvisninger.

Trin 11

Start Epson-printerværktøjet, og sæt printerens strømledning i en stikkontakt. Tænd printeren.

Trin 12

Vælg funktionen til at rense printerhovederne og køre blækket gennem slangen. Gentag om nødvendigt printerens hovedrengøringsfunktion.

Indsæt sublimeringspapir i papirbakken, og udskriv en testside, hvis det ønskes.