Sådan flettes filer med PDF Creator

PDF Creator er en gratis PDF-printer, fremviser og editor til operativsystemerne Windows 2000, XP, Vista og 7. PDF Creator kan bruges til at flette to eller flere PDF-filer til en enkelt fil, som derefter kan gemmes eller udskrives.

Trin 1

Download PDF Creator fra PDF Forge, og installer den på din computer. Dobbeltklik på den downloadede EXE-fil for at starte installationsguiden.

Trin 2

Dobbeltklik på en af ​​de to PDF-filer, du vil flette; det åbnes med standard-PDF-applikationen installeret på din computer.

Trin 3

Tryk på "Ctrl" og "P" for at åbne udskrivningsdialogen. Rul gennem listen over printere, der er installeret på din computer. Vælg printeren kaldet "PDFCreator", og klik derefter på "Udskriv". En dialogboks vises, der beder dig om at udfylde oplysninger om din PDF, såsom "Forfatter" og "Dato". Indtast oplysningerne, og tryk derefter på knappen "Venter". PDF-dokumentet indlæses i PDF Creator-køen.

Trin 4

Gentag det forrige trin med den anden PDF, du vil flette med den første PDF.

Klik på "Dokumenter" i PDF Creator-applikationen, og tryk derefter på "Udskriv". Vælg "Gem fil", indtast derefter en titel til dokumentet, og klik igen på "Udskriv". De to filer flettes sammen og gemmes som en enkelt PDF-fil.