Sådan finder du ud af, hvem der ejer det private nummer, der ringer til dig

Det kan få dig til at føle dig urolig, når du modtager telefonopkald fra et ukendt nummer, især hvis opkaldene er konstante eller forekommer midt om natten. Du føler dig hjælpeløs, især hvis den, der ringer, chikanerer eller truer dig. Du skal få dit telefonselskab og myndigheder involveret i en situation som denne. De kan hjælpe dig med at finde ud af ejeren af ​​det private nummer og afslutte de skræmmende opkald.

Trin 1

Skriv detaljer om telefonopkaldet ned, inklusive dag, tid og længde på opkaldet. Hvis du modtager mere end et opkald fra det private nummer, skal du oprette en opkaldslog. Hvis du bor i en tilstand, der giver dig mulighed for at optage telefonopkald, skal du bruge en båndoptager til at optage opkaldene.

Trin 2

Rapporter telefonopkaldet til dit telefonselskab og politiet. Udfyld en politirapport ved hjælp af de oplysninger, du oprettede i din opkaldslog. Dette hjælper politiet med at holde situationen registreret.

Trin 3

Kontakt din telefonudbyder. Bed repræsentanten om at aktivere telefonsporing på din telefonlinje. Dette indebærer at ringe til en kode som * 57, der sporer tilbage til politiet. Politiet modtager telefonnummeret og kan bruge det sammen med din arkiverede rapport.

Trin 4

Anmod om telefonnummeret fra politiet. De fleste telefonudbydere giver detaljerede oplysninger om opkaldet til retshåndhævende myndigheder. Når politiet modtager nummeret og linker det til din rapport, vil de give dig nummeret, inklusive navn og adresse på den person, der ringer til dig.

Invester i en internetbaseret sporingstjeneste for mobiltelefoner. Der er tjenester tilgængelige på nettet, der lover at spore enhver mobiltelefon og give oplysninger om den, der ringer op, inklusive navn og adresse. Disse fungerer kun for mobiltelefoner, ikke for fastnet.