Sådan oprettes et nyt e-mail-id

Et e-mail-id kaldes også din e-mail-adresse. Det er hvad du bruger til at logge ind på din e-mail-konto og er også den adresse, hvor folk kan sende dig e-mail. Nogle e-mail-programmer, som Outlook og Thunderbird, giver dig mulighed for at have mere end et e-mail-id eller brugernavn, der er knyttet til en bestemt e-mail-adresse. Uanset hvad kan du oprette et nyt e-mail-id hurtigt og nemt. Mange mennesker har alternative e-mail-id'er til arbejde og familie eller til junk mail.

Systembaserede e-mail-programmer

Log ind på din systembaserede e-mail, såsom Outlook eller Thunderbird.

Klik på "Konti" og derefter "Brugere". Hvis dit specifikke systembaserede e-mail-program giver dig mulighed for at oprette yderligere e-mail-id'er til den samme e-mail-adresse, vil du se en indstilling, der siger "Tilføj bruger" eller "Opret yderligere e-mail-id." Klik på denne mulighed.

Vælg et brugernavn, eller indtast et brugernavn, du allerede bruger. Indtast et kodeord. Du skal være den primære bruger af e-mail-kontoen for at oprette yderligere id'er, fordi du skal kontrollere, at id'et kan bruges i din e-mail. Når du ønsker at oprette yderligere id'er, skal du huske at logge ind som dit originale id eller den første, som internetudbyderen oprettede til dig.

Gratis e-mail-systemer

Gå til startsiden for det gratis e-mail-system, du bruger, men log ikke ind. Gratis e-mail, som Yahoo eller Gmail, tillader ikke, at du har separate logins eller ID'er til hver konto. Den eneste måde at oprette yderligere gratis e-mail-id'er på er at oprette en anden gratis e-mail-konto fra det samme system.

Vælg "Opret konto" eller "Tilmeld" for at begynde at oprette et andet e-mail-id.

Vælg et brugernavn, et visningsnavn, og indtast dit for- og efternavn. For gratis e-mails er det acceptabelt at bruge et pseudonym eller et falsk navn til dine ekstra e-mail-konti. Mange bruger variationer af deres egne navne til yderligere id'er.

Indtast yderligere oplysninger for at afslutte tilmeldingsprocessen. Disse oplysninger kan omfatte din adresse, et telefonnummer eller din fødselsdato. Du skal kun udfylde de felter, der er markeret som påkrævet.