Sådan spiller du musik fra et SD-kort

Afspilning af digital musik på din computer giver bekvemmelighed ved, at du ikke behøver at forlade din arbejdsstation for at høre dine yndlingssange. Du kan gemme digital musik på SD-kort til opbevaring og nem transport mellem SD-kort-aktiverede enheder. Forudsat at din computer har en SD-kortlæser, kan du afspille musik direkte fra SD-kort. Brug en USB SD-kortlæser, hvis din computer ikke har en indbygget.

Trin 1

Tilslut en USB SD-kortlæser til din computer, hvis du ikke har en indbygget. Indsæt USB SD-kortlæserens USB-stik i en ledig USB-port på din computer.

Trin 2

Indsæt SD-kortet, der indeholder den musik, du ønsker at afspille, i din SD-kortlæser. Dette gør det muligt for din computer at genkende SD-kortet som en tilsluttet lagerenhed og gøre brug af dets indhold. SD-kortets enhedsikon vises på din computers skrivebord eller i dets filhåndtering, såsom Windows Stifinder eller Finder.

Trin 3

Dobbeltklik på SD-kortets enhedsikon. Dette afslører dens filmappes indhold.

Dobbeltklik på det musikfilikon, du vil afspille. Dette starter medieafspillerapplikationen, der er knyttet til sangens filtype. Alternativt kan du starte medieafspillerprogrammet og åbne musikfilen fra "File" -menuen "Open" eller "Play". Vælg musikfilen fra SD-kortet i den efterfølgende filbrowser.