Få Super Quick SSH Genveje fra Mac OS X Menu Bar med Shuttle

Shuttle er en glimrende lille Mac app til dem, der ofte bruger SSH til at oprette forbindelse til eksterne eller lokale servere. Funktionen er meget enkel: Du får et lille SSH menulinjeelement, der trækker ned for at give dig super hurtig adgang til de servere du har konfigureret. Valg af en af ​​serverne starter straks terminal og forbinder via SSH.

  • Download Shuttle gratis fra Github

Konfigurationen af ​​menulinjen sker via en json-fil, der sidder i din hjemmekatalog, kaldet .shuttle.json. Opret nye undermenu-servergrupper, tilføj nye servere, rediger eksisterende, du kan endda ændre standardterminalappen fra Terminal til iTerm, hvis du foretrækker at bruge det.

Enkelt og nemt, Shuttle er endnu hurtigere fra et tomt OS X-skrivebord end ved brug af standard alias tilgangen, Terminal app bogmærker eller endda ssh genveje via en config-fil.

Hvis du er interesseret i hurtigt at teste denne app, kan du i starten starte en lokal SSH-server på din Mac eller en anden i nærheden ved hjælp af funktionen Remote LoginM og justere konfigurationsfilen for enten en lokalhost eller LAN-forbindelse.