Sådan ændres de sendte fra e-mail-adresse på en Mac

Mac bruger med flere e-mail-adresser, og e-mail-konti, der er konfigureret i Mail-appen, vil sandsynligvis finde sig selv ønsker at ændre den e-mail-adresse, som en bestemt e-mail er sendt fra. Dette adskiller sig fra at ændre standard e-mail-kontoen på en Mac, da denne fremgangsmåde tillader, at Sendt fra-adressen ændres når som helst pr. E-mail-basis uden at angive standard e-mail til noget andet.


Du skal bruge Mail-appen i Mac OS og have mindst to email-kontoopsætninger, der skal bruges i appen. Du kan til enhver tid tilføje en ny e-mail-konto til Mac Mail-appen fra en tjeneste som Gmail, Hotmail, Yahoo, Outlook, AOL eller nemt lave en ny iCloud-emailadresse.

Ændring af afsendt fra e-mail-adresse på en per e-mail-basis i Mac Mail

Dette ændrer kun Sendt fra adresse til den aktuelt sammensatte e-mail, det ændrer ikke standard e-mail på Mac.

  1. Åbn Mail-appen til Mac, hvis du ikke allerede har gjort det, og lav en ny email
  2. Hold musen over navnet ved siden af ​​"Fra:" og klik på pull-down menuen
  3. Vælg den e-mail-adresse, du vil sende denne specifikke email fra
  4. Bekræft, at e-mail-adressen er, hvad du vil sende emailen fra og send din besked som normalt

Bemærk, hvis du ikke kan se rullemenuen "Fra:", er det sandsynligt, fordi du ikke har mere end en e-mail-adresseopsætning i standard Mail-appen og måske i stedet har et setup i en anden tredjeparts e-mail-klient, i hvilket tilfælde du 'd vil tilføje en ekstra e-mail-adresse til Mail-appen for at få adgang til denne funktion ..

Denne ændring er kun for den specifikke e-mail-sammensætning, det vil sige, at ændringen til Sendt fra-adressen ikke videreføres til en anden ny e-mail. Hvis du vil ændre hver e-mail-adresse som standard til noget andet, så vil du angive standard e-mail-kontoen i Mail for Mac til noget andet som beskrevet her.

Denne evne svarer stort set til, hvordan ændringen af ​​Sendt fra adresse på iOS Mail virker, det er lidt skjult ved første øjekast, men det er super nemt at bruge, når du ved, at det er der.