Sådan laver du et cd-klistermærke og -mærke

Hvis du brænder mange cd'er og ikke mærker dem, kan det være næsten umuligt at finde en bestemt. At lave dine egne CD-labels giver dig mulighed for at organisere dit CD-bibliotek, finde CD'er, når du leder efter dem, og være kreativ med dine covers. CD-etiketter sidder lige på CD'en og kan tilpasses med grafik og tekst. Oprettelse af et tilpasset cd-mærke eller klistermærke kan hjælpe med at personliggøre en brændt cd, så det ville være en god gave. Skabeloner til cd-etiketter kan downloades til Microsoft Word fra Microsoft Office Online.

Køb cd-etiketter eller klistermærker fra en kontorforretningsbutik. Sørg for at læse alle de instruktioner, der følger med etiketterne, så du kan udskrive dem korrekt.

Start en webbrowser og naviger til webstedet Microsoft Office Online (se Ressourcer).

Klik på "Skabeloner" øverst, skriv "CD-etiketter" i feltet Søg efter, og klik på "Søg". Se efter skabeloner, der er tilgængelige i Word, og som matcher producentens produktnummer, der er trykt på de etiketter, du har købt. Der er flere skabeloner at vælge imellem - nogle er enkle, mens andre allerede har masser af grafik og tekst.

Klik på en skabelon. Klik på "Download". Gem skabelonen på din computer. Dobbeltklik på skabelonen for at åbne den i Word.

Føj tekst til skabelonen. De fleste skabeloner har allerede tekstfelter i dem. For at indtaste tekst skal du klikke i tekstfeltet og indtaste din egen tekst. For at tilføje flere tekstfelter skal du klikke på fanen "Indsæt" på værktøjslinjen og klikke på "Tekstfelt" i sektionen Tekst. Klik på "Tegn tekstboks", og din markør vil ligne et kryds. Klik og træk for at tegne tekstfeltet.

Formater teksten. Brug værktøjerne i skrifttypeafsnittet under fanen "Hjem" til fed skrift, omstørrelse eller ændring af tekstens farve.

Føj grafik til skabelonen. På fanen Indsæt skal du vælge "Billede" for at tilføje et fotografi fra din computer eller "Clip Art" for at tilføje en grafik. Hvis du vælger "Billede", skal du finde billedet på din computer og klikke på "Indsæt". Hvis du vælger "Clip Art", vises der et felt på siden af ​​skærmen, der giver dig mulighed for at søge efter typer af billeder. Dobbeltklik på en grafik for at indsætte den i skabelonen.