Sådan konverteres CD-musik til WAV

Elementer, du har brug for

  • Computer med internet

  • Konverter software

Digital musik er tilgængelig i en lang række formater. De fleste moderne medieafspillere kan afspille de fleste formater, dvs. MP3 og WMV. Men hvis du har brug for WAV-filer til et bestemt formål, har du i de fleste tilfælde brug for et stykke software kaldet en konverter, som giver dig mulighed for at gå fra din kildefil til en WAV-fil i løbet af få minutter. WAV (bølgeformer) er ukomprimerede lydbitstrømme, der hovedsagelig bruges i kommerciel computing, video eller lyd, hvor 16 bits pr. Prøve ved 44.100 prøver pr. Sekund er nødvendige. Et eksempel på dette ville være at mestre en musik-cd.

Indsæt din cd i cd-bakken, og vent på pop op-vinduet. Vælg "Rip" musik ved hjælp af Windows Media Player eller "Burn / Transfer" ved hjælp af f.eks. Real Player.

Installer software til konvertering af musik, og genstart, før du konverterer sange. AVS fremstiller to produkter kaldet AVS Audio Converter og Audio Editor, som begge kan konvertere filformater til WAV. Du kan bruge gratis shareware og onlinetjenester som et alternativ.

Åbn konverteringssoftwaren eller websiden. Vælg knappen, der siger "Tilføj fil" eller "Gennemse". Vælg den CD-musik, du vil konvertere til WAV. De fleste konvertere er i stand til at acceptere næsten alle kildeformater, men læs altid specifikationerne, før du bruger en konverter for at være sikker på, at den accepterer dit filformat.

Vælg knappen "Rediger, Gennemse eller Trim". Et nyt vindue åbnes, så du kan redigere kildefilen ved hjælp af funktioner som volumen og basforstærkning, rumklang, falmer ind og ud og andre.

Langs toppen af ​​de fleste konvertere finder du flere knapper: MP3, AVI, M4A, WAV. Vælg WAV som filkonverteringsmål.

Vælg knappen "Konverter". Afspil den nye fil for at være sikker på, at der ikke er nogen digitale spring.