Sådan gemmes Windows Movie Maker Project til WMV

Window Live Movie Maker er et populært program, der giver pc-brugere mulighed for at oprette film med familiebilleder, videoer og musik. Når du gemmer dit filmprojekt i softwareprogrammet, gemmes projektet automatisk som en WLMP-fil og kan ikke afspilles i populære medieafspillere som Windows Media Player eller RealPlayer. Hvis du vil afspille din film i en medieafspiller eller brænde din film til DVD, kan du konvertere projektfilen til en Windows Media Video i Windows Live Movie Maker.

Trin 1

Åbn Windows Live Media Maker.

Trin 2

Klik på fanen "Movie Maker", vælg "Åbn projekt" og åbn den Windows Media Maker-projektfil, du vil konvertere til WMV-format. Dit projekt vises på skærmen.

Trin 3

Klik på fanen "Movie Maker", fremhæv "Save movie" -muligheden, og vælg en af ​​de tilgængelige muligheder. Afhængigt af dine præferencer, og hvordan du planlægger at se WMV, kan du vælge "Til high-definition-visning", "Til computer", "Brænd en DVD" eller "Til e-mail". Du kan også vælge en af ​​indstillingerne for mobilenheden, hvis du planlægger at uploade WMV til din mobiltelefon.

Trin 4

Indtast et navn til din videofil, og vælg indstillingen "Windows Media Video File" i rullemenuen "Gem som type".

Klik på knappen Gem for at konvertere dit projekt til en WMV-fil.