MacOS Mojave Beta 4 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den fjerde beta-version af macOS Mojave 10.14 til brugere, der er involveret i MacOS-udvikleren beta-testprogram.

Den nye macOS Mojave-udvikler beta-build er 18A336e og er som sædvanlig ankommet før den ledsagende offentlige beta-udgivelse, som typisk er en mærket version bag, men ellers den samme software release.


Mac-brugere, der for øjeblikket kører macOS Mojave beta, kan finde macOS Mojave beta 4, der kan downloades nu fra Software Update-sektionen i Systemindstillinger. Og ja, macOS Mojave har fjernet generelle systemsoftwareopdateringer fra sektionen Mac App Store-opdateringer og returneret dem til Systemindstillinger, hvor de oprindeligt var i tidligere versioner af Mac OS X.

Hvis du kører MacOS Mojave public beta i stedet for udvikleren beta, er den ledsagende opdatering til den offentlige beta også tilgængelig, udgivet som macOS Mojave public beta 3.

MacOS Mojave indeholder en række interessante nye funktioner til Mac, herunder et helt nyt Dark Mode-tema, forbedringer til Finder og Desktop, sammen med at bringe til Mac en række apps fra iOS-verdenen, som Aktier og Stemme Memoer. Systemkravene til MacOS Mojave er lidt strengere end tidligere MacOS-udgivelser, men for det meste vil noget, der frigives halvvejs gennem 2012 eller senere, køre det nye operativsystem.

De fleste beta opdateringer har tendens til at fokusere på forbedringer og fejlrettelser, men nogle gange kan nye funktioner og wallpapers også debutere. I dette tilfælde indeholder macOS Mojave beta 4 et nyt dynamisk tapet kaldet "Solar Gradients", der ser ud til at skifte fra forskellige nuancer af blå, ligesom en skiftende himmel. Hvis du ikke kører macOS Mojave, men det lyder tiltrækkende for dig, kan du efterligne Dynamic Desktop-effekten ved at bruge selektive tapeter.

Den endelige version af MacOS Mojave har en udgivelsesdato rettet mod dette efterår.

Separat er opdateringer til iOS 12 beta 4, watchOS 5 beta 4 og tvOS 12 beta 4 også tilgængelige.