Min computer læser ikke mit SD-kort

Elementer, du har brug for

  • SD kort

  • Køb eller download gendannelsessoftware

  • Computer

Secure Digital (SD) hukommelseskort er små enheder, der gør det praktisk at gemme information. Men ligesom andre hukommelsesenheder kan de fungere forkert, hvilket får dem til at være ulæselige på computeren. Dette sker, når filerne bliver beskadiget på grund af vira, eller SD-kortet er blevet fjernet forkert fra en enhed. Heldigvis kan du gendanne disse vigtige dokumenter eller billeder og gendanne dem til computeren eller andre lagerenheder.

Download et datagendannelsesprogram såsom Gendan mine filer eller Pro Data Doctor. Følg vejledningen på skærmen, og gem programmet på skrivebordet på din computer.

Dobbeltklik på det ikon, der blev downloadet. En dialogboks åbnes. Klik på “OK” og kør programmet. Det tager et par sekunder at køre.

Klik på "Næste", når installationsguiden åbnes. Læs vilkårene og aftalerne, vælg derefter "enig" og klik på "Næste". Fortsæt med at følge vejledningen på skærmen for at afslutte installationen af ​​programmet.

Indsæt SD-kortet i computerens SD-kortspor; hvis din computer ikke har et SD-kortstik, skal du købe en USB-kortlæser fra en computer eller elektronisk butik. Sæt SD-kortet i computeren eller SD-kortlæseren i en USB-port på computeren. Når computeren har registreret SD-kortet, skal du starte det kortlæserprogram, der blev gemt på dit skrivebord.

Klik på "Næste" i vinduet til kortgendannelse. Rul ned i kategorierne på scanningsmulighederne, og vælg "SD-kort" i dialogboksen under "Drive Letter." Vælg et sted, hvor de gendannede filer skal gemmes, og klik derefter på "Næste" for at starte scanningen. Processen med at scanne dit SD-kort tager op til tre minutter eller mere. Når scanningen er afsluttet, vises alle filer, inklusive dem, der er beskadigede eller ulæselige.

Vælg og få vist de filer, du vil gendanne, og klik derefter på "Næste". Et vindue åbnes, hvor du bliver bedt om at vælge den placering, du vil gemme filerne på. Når du har valgt destinationen, skal du klikke på "Næste". Vent på, at filerne er gemt fuldt ud, så er de korrupte filer tilgængelige.