Steder til faxpapirer

På et tidspunkt finder de fleste mennesker brug for faxtjenester. At sende dokumenter med det samme og billigt er blevet en hjørnesten i forretningen rundt om i verden, ikke kun for virksomheder og fagfolk, men for lægfolk og studerende. Da faxtjenester er i en så konstant efterspørgsel, er der kommet flere muligheder for at konkurrere om privilegiet at sende og modtage information via fax.

Elektronisk fax (E-fax / internetfax / e-mail-fax)

Elektronisk fax er blevet populær primært for sine lave omkostninger, mange muligheder og høj hastighed. Der er et væld af online faxtjenester, herunder MyFax, RingCentral, RapidFAX, eFax og Nextiva. Alle disse tilbyder elektroniske faxtjenester (normalt på 300 til 500 sider om måneden) til sammenligneligt lave månedlige priser. de fleste inkluderer muligheden for at modtage forskellige faxer på forskellige e-mail-konti. En elektronisk faxtjenestekonto er en levedygtig mulighed for virksomheder og enkeltpersoner, der ofte har brug for at sende eller modtage faxer.

Kontorforsyningskæder

Store kontorforsyningskæder (og nogle mindre) leverer næsten garanteret faxtjenester pr. Side. Kinko's, OfficeMax, Office Depot og Staples tilbyder alle hurtige og nemme faxtjenester (både afsendelse og modtagelse). Lokale faxer er relativt billige, mens langdistance faxer kan koste så meget som en dollar pr. Side. (International fax er også undertiden tilgængelig.) En officiel faxforside leveres normalt efter anmodning. Brug af faxtjenester i kontorforsyningskæder kræver ikke en konto eller nogen opsætning, hvilket gør det til et godt valg for personer, der ikke bruger faxtjenester på daglig basis. Placeringer og åbningstider kan findes på hver virksomheds websted.

Post- og forsendelseskæder

Store rederier som UPS, FedEx og DHL fortsætter med at udvide spektret af de tjenester, der tilbydes, herunder muligheden for at sende eller modtage en fax på deres murstenssteder. Forsider og kvitteringsbekræftelse er angivet. Priser varierer afhængigt af faxstørrelse, og om det er lokalt, langdistance eller internationalt, men brug af rederiets faxtjenester er stadig en solid mulighed for personer med engangs faxbehov. For at kontrollere priser, åbningstider og tilgængelighed skal du besøge hvert selskabs officielle hjemmeside.