Sådan ændres en Mac Displays Kontrast med tastetryk og software

Det er muligt at justere skærmens kontrast på et softwareniveau i Mac OS X, som kan have meget dramatiske effekter, enten gode eller dårlige, afhængigt af dine behov. De fleste Mac-brugere ved ikke dette, og mange kan muligvis ikke finde det nyttigt, men bruges korrekt. Det kan være en nyttig Tilpasningsjustering for mange med synsvanskeligheder.

Vi viser dig hvordan du ændrer skærmkontrast med tastetryk og med en præferencepanel indstilling i OS X. For at være klar er dette kun en softwareændring, det påvirker ikke skærmbilleder, det påvirker ikke den faktiske displaykontrast ligesom justering af manuelle hardware knapper ville det ikke justere gamma som kalibrering en skærm ville, og det ændrer ikke brugergrænseflade elementer som nogle andre skifter gør. Dette er dybest set kunstigt forbedret kontrast på OS niveau.

Tastetryk for at ændre skærmens kontrast i OS X

  • Reducer displaykontrast: Command + Option + Control +,
  • Forøg skærmens kontrast: Kommando + Option + Kontrol +.

Tastaturgenveje arbejder i alle versioner af OS X indtil Yosemite, hvor Kontrast tog en anden tur. Ikke desto mindre kan det nu ændres gennem et præferencepanel.

Justering af displaykontrast på et softwareniveau i præferencer

Åbn Systemindstillinger, gå til Tilgængelighed og vælg "Displays"

Juster skyderen til Display Contrast for øjeblikkelig effekt, hvilket kan være ret dramatisk.

Kontrolindstillingen skyderkontrol findes også i OS X Mavericks:

Standardindstillingen er indstillet til det laveste niveau af kontrast, og forøgelser vil generelt vaske skærmfarver. Evnen til at ændre din skærmkontrast er faktisk en del af Universal Access-hjælpeprogrammet i Mac OS X og er beregnet til at hjælpe dem, der er synshandicappede, når de ser ting på skærmen.

Skærmbilledet nedenfor viser Chrome-browseren, der ser på OS X Daily på den højeste kontrast, effekten er meget skarp og meget høj kontrast:

For at være klar, justerer dette faktisk den gengældte kontrast af, hvordan tingene ser ud på skærmen, ikke operativsystemelementerne som forstærkningskontrastgrænsefladen skifter i OS X Yosemite. Du kan være på udkig efter at gøre sidstnævnte, afhængigt af dit mål.

Dette er noget, jeg har aldrig rigtig lagt meget vægt på, da kontrast er softwareversionen af ​​mine skærme, er kontrast meget forskellig fra skærmens kontrast eller interface-kontrast, men det er godt at vide, at dette er noget, du kan ændre ved at bruge enkle tastaturgenveje.