Sådan slipper du af en attributfejl i Python

Når Python-tolken ikke kan finde en specificeret data- eller metodeattribut på et objekt, der tillader attributreferencer, hæver det en "AttributeError" -undtagelse. Når du får en attributfejl i Python, betyder det, at du har forsøgt at få adgang til attributværdien af ​​eller tildele en attributværdi til et Python-objekt eller en klasseinstans, hvor denne attribut simpelthen ikke findes.

Trin 1

Kontroller, om den pågældende attributreference eller opgave er stavet korrekt. Enhver variation i stavning vil medføre, at en undtagelse for attributfejl smides. Nogle gange kan et "i" ligne et "l". I Python er objekt- og variabelnavne store og små bogstaver. Der er mange bogstaver i alfabetet, der kan forveksles med deres store eller små bogstaver.

Trin 2

Kontroller, at den originale klassedefinition og dens underordnede klassedefinitioner giver mening. Fejlen er muligvis ikke i den linje, der er angivet af tolken, men et andet sted i koden, som det er muligt med mange andre typer fejl.

Trin 3

Bekræft, at Python-objektet faktisk har den data- eller metodeattribut, du forsøger at bruge via dokumentationen frit på Python Software Foundation (python.org). Det er let at blive blandet sammen, når du beskæftiger dig med alle objekterne og deres tilsvarende data og metoder.

Se om den kastede undtagelse var inden for fejlhåndteringskode. Som med al fejlhåndtering kan en given undtagelse kastes af en eller anden grund. Undersøg koden omhyggeligt for at bestemme, hvad den oprindelige forfatters hensigt var ved at kaste undtagelsen "AttributeError". Det kan være mere en logisk fejl end en syntaksfejl.