Hvad er en varemodtagelse i hurtigbøger?

Når et firma modtager en forsendelse af varelager, inkluderer det muligvis ikke en faktura, men snarere en konnossement, der beskriver de leverede varer og omkostningerne. QuickBooks kalder dette en varekvittering.

Find varemodtagelsen

QuickBooks-startsiden viser ikke en post for "Varemodtagelse". Når du klikker på ikonet "Modtag lager", åbnes et lille vindue med to muligheder. Den første mulighed er "Med en regning" og den anden er "Uden en regning". Hvis beholdningen kun blev afsendt med en konnossement, skal du klikke på den anden mulighed.

Indtastning af varemodtagelse

Varemodtagelsesskærmen er identisk med skærmbilledet Enter Bill undtagen de fed skrift under kundens navnefelt, der lyder: "Kun varemodtagelse". Indtast de varer, der er modtaget i denne forsendelse under fanen "Varer". Hvis dette er emner, der allerede er inkluderet i din vareliste, behøver du ikke oprette et nyt emne. Indtast det modtagne antal og tildel varen til en kunde, hvis den er en del af en speciel ordre. Hvis ikke, lad den del være tom.

Betydning

Nogle afsendere kan tage en uge eller længere at sende en faktura for den leverede varebeholdning. Varemodtagelsen skal oprettes, så din virksomheds lager kan være så opdateret som muligt for at lette sporing og salg af disse varer.