Sådan initieres og afsluttes en romantik med Jaheria i Baldur's Gate 2

PC-rollespillet Baldur's Gate 2 har en enorm rollebesætning af figurer, der alle interagerer med hinanden på forskellige måder i løbet af spillet. Hovedpersonen kan endda blive romantisk involveret med bestemte mennesker, hvis han spiller sine kort rigtigt. Romantikken med karakteren Jaheira er den sværeste at opnå i spillet på grund af hvor mange quests, der skal gennemføres i den rigtige rækkefølge for at fremme forholdet til hende.

Opret en mandlig menneske-, alf- eller halvelvskarakter i begyndelsen af ​​spillet. Du kan vælge en hvilken som helst klasse, du ønsker, men hvis karakteren ikke er mandlig eller af et af disse løb, vil Jaheira ikke indlede en romantik med dig.

Sådan initieres og afsluttes en romantik med Jaheria i Baldur's Gate 2

Knæk Jaheira ud af sin celle i troldmanden Irenicus 'fangehul, hvor hun findes i begyndelsen af ​​spillet. Hvis du har et tegn med en meget høj styrke, kan du bøje bjælkerne; Ellers skal du gå ind i det næste rum og tage nøglen fra brystet, der er beskyttet af en stengolem.

Vælg dialogindstillinger, der er venlige over for Jaheira, når hun taler med hovedpersonen. Sig aldrig noget, der ville være åbenlyst antagonistisk over for hende, hendes tro eller hendes medlemskab i gruppen kendt som Harpers.

Konsol Jaheira, når hun opdager sin mands lig nær slutningen af ​​Irenicus 'fangehul, og svarer ikke i naturalier, når hun mundtligt skyder ud på festen for deres manglende forståelse af hendes situation.

Side med Jaheira under alle argumenter, der bryder ud mellem partimedlemmerne, især hvis de involverer andre kvinder. For eksempel, hvis Jaheira beskylder karakteren Aerie og derefter beder om din mening, må du slet ikke forsvare Aerie. Hvis du sidder med en anden kvinde i et argument, bliver Jaheira mindre romantisk interesseret i dig, og den anden karakter vil forsøge at starte en romantik med dig i stedet.

Gå til Docks District i byen Athkatla og tal med den fede købmand, der har en stand nær Oghmas tempel. Accepter at købe en halskæde til Jaheira og ignorere hende, når hun protesterer over, at du ikke skal gøre det.

Gå ind i den nærliggende kro, når du har købt halskæden, og se en genvejsscene, hvor en fjende fra Jaheiras fortid lægger en livstruende forbandelse på hende og derefter fortryller "Dimension Door" for at undslippe.

Forlad Docks District og rejse til Slums District. Gå ind i det nedslidte hus nær tørdoksen og dræb manden indeni, der forbander Jaheira. Hvis du sover udenfor eller hviler i en kro, inden du gør dette, vil Jaheira kommentere, hvor dårligt hun har det på grund af forbandelsen. Sørg for, at du trøster hende, og spørg, om hun har det godt.

Fortæl Jaheira, at du ikke kunne se dig selv slå dig ned, men at du har spekuleret på, om det ville være rart, når hun spørger dig om din fremtid. Du bør altid vælge dialogindstillinger som denne, hvilket antyder, at du ville være interesseret i at have Jaheira rundt, når dine eventyr er forbi.

Lejr i et område uden for Athkatla, der er over jorden, såsom i Umar Hills, efter at Jaheira har talt med dig flere gange, og du har købt halskæden til hende. Hvis der er gået nok dialoger mellem hovedpersonen og Jaheira, bliver festen angrebet om natten af ​​banditter, der holder Jaheira som gidsel. Vælg dialogindstillingerne for at forsøge at tage hendes plads som gidsler, og næg at lade banditterne forlade hende.

Gennemfør "Harper Hold" -opdraget i Docks District ved at få adgang til Harper Stronghold, og kæmp derefter mod Harpers, når de tænder din karakter.

Sov udenfor igen, og Jaheira vil afsløre sine sande følelser for hovedpersonen og bede om at blive seksuelt involveret i ham. Accepter hendes tilbud om at afslutte romantikken.

Tips

Romantikdialogerne mellem Jaheira og hovedpersonen forekommer med tilfældige intervaller og påvirkes ikke af "in-game" -tid, så sovende gentagne gange for at få tiden går vil ikke fremskynde romantikken. Hvis der ikke har været nogen romantikdialoger i lang tid, så prøv at hvile på en kro, da dialogen undertiden kun starter om natten.

Advarsler

Tillad ikke, at Jaheira dræbes, og bed ikke hende om at forlade festen, ellers vil romantikken ende. Spott aldrig Harpers eller svar på Jaheiras spørgsmål negativt, ellers bliver hun mindre interesseret i at forfølge romantikken. Hvis andre kvindelige tegn forsøger at starte en romantik med hovedpersonen, skal du være så ond som muligt over for dem, så du ikke gør Jaheira jaloux.