Sådan udskiftes en opladerport på en mobiltelefon

Din mobiltelefons opladningsport er stikket i bunden af ​​din enhed, hvor din batterioplader tilsluttes. I nogle mobiltelefoner fungerer opladningsporten også som dataporten, som giver dig mulighed for at overføre data til og fra en personlig computer. Gentagen tilslutning og frakobling af din oplader kan få din opladningsport til at blive slidt. I mange tilfælde resulterer dette i en dårlig eller defekt forbindelse til din telefons oplader. Udskiftning af opladningsporten kræver, at du demonterer telefonen fuldstændigt.

Trin 1

Sluk for din telefon, og placer den med forsiden nedad på en plan overflade. Fjern det bageste batteridæksel, og fjern derefter batteriet fra dets rum inde i telefonen.

Trin 2

Fjern alle skruer fra telefonens baghus. De fleste mobiltelefoner holdes sammen med Torx-skruer, men mange telefoner bruger også Phillips-skruer. Indsæt et kreditkort eller lignende værktøj i mellemrummet langs den udvendige kant af telefonens hus. Brug kreditkortet til at lirke bagsiden af ​​telefonen.

Trin 3

Træk båndkablet ud, der strækker sig fra bunden af ​​telefonen til hovedkortet. Brug kreditkortet til at lirke op af portens plastikdæksel.

Trin 4

Løsn skruerne, der fastgør opladningsporten. Skub portenheden ud af dens rum i bunden af ​​telefonen.

Vend denne procedure for at installere den nye port.