OS X Mavericks Udgivelsesdato er i dag, 22. oktober

Opdatering: OS X Mavericks er nu tilgængelig som en gratis download, du kan hente den fra Mac App Store. Sådan gør du et installationsdrev med det.

Apple har meddelt, at OS X Mavericks vil blive udgivet i dag, den 22. oktober. OS X Mavericks er den næste store udgave af Mac-operativsystemet og indeholder over 200 funktioner og forbedringer til Mac'en med betydelige forbedringer af strømstyring og hukommelseseffektivitet.

Ifølge Apple vil de nyeste MacBook Air-modeller få en time eller mere batterilevetid ved blot at installere OS X 10.9-opdateringen. Yderligere funktioner omfatter Finder-faner, Kort til skrivebordet, iBooks til Mac, Finder-tagging, iCloud-nøglering til enhed, der spænder over adgangskodeadministration, forbedret understøttelse af flere skærme og en række forbedringer af forskellige funktioner i hele operativsystemet.

Mavericks vil koste ... vente på det ... INGEN, det er rigtigt, OS X Mavericks er helt gratis . Dette er første gang i nyere historie, at Apple har udgivet en større Mac-opdatering, der er prissat til ingenting, og Apple har gået længere for at tillade gratis opgraderingsveje fra Mac OS X 10.6 Snow Leopard, OS X Lion 10.7 og OS X Mountain Lion 10.8. Alle OS X-brugere med kompatible Mac'er vil kun kunne downloade Mavericks via Mac App Store, det er sandsynligvis, at udgivelsen vil gå live engang i eftermiddag, så sørg for at tjekke App Store.