Flyt filer fra Android til Mac OS X og Vice Versa med Android File Transfer

Har du en Android-telefon eller tablet, som du vil overføre filer og film til og fra din Mac med? Måske har du en ny Kindle Fire, der er friskrødt, og du søger at flytte nogle af dine egne film og billeder til det? Ingen sved, der er nogle virkelig nemme måder at gøre dette på, hvoraf den ene er Googles gratis Android File Transfer-app, som er kompatibel med næsten alle Android-smartphones eller tabletter derude.

Den mest nøjagtige løsning til Mac-brugere til at flytte filer mellem Android-enheder og enhver form for Mac fungerer, og Android File Transfer (AFT) fungerer meget på samme måde som et standard FTP-program uden login, og det giver en simpel grænseflade til adgang og ændring af varer på Android-enheden, hvilket gør det til en virtuel ingen brainer at bruge.

Brug af Android File Transfer med Mac OS X

Hvis du er ny til denne app, er det her alt du skal gøre for at få filoverførsel mellem Android, der arbejder med OS X:

  • Download Android File Transfer-værktøj og installer appen ved at trække den i Launchpad eller i mappen Applications
  • Slut Android-enheden til Mac'en via et USB-kabel
  • Start Android File Transfer-appen, og lad appen registrere den tilsluttede enhed, det kan tage et par sekunder
  • Når du er tilsluttet, kan du gennemse Android-enheden, trække og slippe filer for at flytte eller kopiere dem, tilføje mapper, slette filer osv

Sådan ser AFT-appen ud i OS X, når den er blevet tilsluttet en enhed, som du kan se, der er en række forskellige mapper tilgængelige:

Oprettelse af nye mapper med AFT handler kun om at klikke på den lille mappeikon med et plus på det, og du kan bruge piletasterne til at bevæge sig frem og tilbage. Omdøbe filer er det samme som native OS X, skal du blot klikke på en fil / mappe og svinge med musemarkøren, indtil den bliver ændret. App'en har fuld træk og slip support, så du kan kopiere ting fra næsten hvor som helst i Finder, eller endda overføre dem fra apps, der også understøtter træk og slip.

Efter at den er blevet brugt og konfigureret en gang, vil efterfølgende forbindelser mellem Android til Mac få appen til at starte automatisk, du kan justere det i indstillingerne, selvom du hellere ikke vil starte den automatisk. Denne app gør arbejdet med lethed, og den eneste rigtige grænse er en begrænsning på 4 GB filstørrelse for overførsler, der skyldes Androids filsystem, der bruger FAT32 til dets lagringsdel. En stor fordel for FAT32-filsystemet i brug er, at det kan fås fra Mac OS X, Windows og Linux uden ændringer, hvilket giver adgang til filer fra stort set enhver tænkelig computer.

Bemærk, at hvis du bruger denne app til billed- og billedbehandling, er der bedre måder at flytte billeder fra en Android-smartphone til en Mac på. Den bedste måde er at behandle det som et kamera som beskrevet her, fordi det vil give Dine miniaturebilleder af hvert billede og hele importprocessen håndteres for dig.

Android File Transfer siger "Ingen Android-enhed fundet", hvad nu?

Når du forsøger at montere bestemte enheder med AFT-appen, kan du støde på en fejl, der siger "Ingen Android-enhed fundet - Tilslut din Android-enhed med et USB-kabel for at komme i gang."

Hvis du ser denne fejl, må du ikke svede den. For de fleste Google, Samsung og Motorola-enheder er alt du skal gøre, at:

  • Afbryd forbindelsen og tilslut igen enheden via USB
  • Afslut og genstart Android File Transfer-appen

Alt skal nu fungere som ønsket.

Hvis det ikke virker, og du stadig ser fejlmeddelelsen, angiver det normalt bare, at appen ikke er kompatibel med den enhed, du forsøger at bruge den med, hvilket betyder, at det ikke engang er nødvendigt med den pågældende Android-enhed. I stedet kan det monteres som om det var en diskdrev som enhver anden USB-lagerenhed, som giver dig nem adgang til filer via Finder uden brug af Android File Transfer-appen. Som det bliver mere og mere almindeligt med enheder fra visse producenter som HTC, og med smartphones, der har muligheder for lagerudvidelse.

Andre Android & Mac Syncing Evner

Hvis du vælger iOS-ruten, vil AFT og WinAmp til OS X gøre din Android & Mac liv lettere, da du nemt kan flytte filer og dokumenter rundt og endda synkronisere din iTunes-samling til Android-enheden med WinAmp. Glem ikke, at du også nemt kan synkronisere de vigtige ting som Kalendere, Noter og Mail mellem Mac og Android smartphones også, en proces, som også er ret nem at konfigurere. Glad Androiding!