iPad 2 Commercial: Vi tror

Apple er begyndt at flyve den første iPad 2-reklame, det er lidt anderledes end deres tidligere tv-annoncer, men det er stadig umiskendeligt Apple. Det kommercielle erklærer "Det er det, vi tror på; teknologien alene er ikke nok. "Det fortsætter med at beskrive iPad 2 lidt, men det er rigtig besked, at mens iPad 2 er fantastisk, er det folkene der bruger det, der gør det så specielt.

Den kommercielle form minder mig om den recap-video, der blev spillet på iPad 2-lanceringsbegivenheden, hvilket var meget mindre om iPad og mere om, hvordan folk bruger enheden, og hvordan det har ændret deres liv. Det er en god besked, og jeg kan godt lide videoer, sikkert mere end de seneste iPhone 4 reklamer.

Apple har bestemt ikke brug for at reklamere for iPad 2, det sælger stadig ud ved hver ny forsendelse, og at finde en er en udfordring. Hvis du stadig ser (hej jeg også!) Skal du tjekke iPad 2-lager i din region ved at ringe til forhandlere. De synes alle at sælge lige efter at have fået en forsendelse, så det er vigtigt at flytte hurtigt.