Sådan downloades YouTube-sange på en cd

Med millioner af underholdende videoer tilgængelige gratis er YouTube blevet et af de mest populære websteder på Internettet. Mange bands og musikalske kunstnere frigiver sange og musikvideoer på YouTube og er kun tilgængelige fra hjemmesiden. Kopiering af en sang fra YouTube kræver download af sangen fra videoklippet. Når sangen er downloadet som en MP3, kan den brændes på en CD til senere brug.

Download af sange fra YouTube

Brug Internettet til at navigere til YouTubes websted med den ønskede internetsøgning. Indtast en søgning efter sangen, og klik på det videoklip, der har den ønskede musik til download.

Højreklik på URL'en i adresselinjen øverst i browseren, og vælg derefter "Kopi" -funktionen.

Brug Internettet til at navigere til et websted, der tillader download af musik direkte fra YouTube-klip, såsom ListenToYouTube og TuneNabber.

Højreklik på det åbne felt på webstedet, og vælg derefter "Indsæt" for at sætte YouTube-klipets webadresse i feltet. Klik på "Enter" for at downloade musikken fra YouTube, og klik derefter på "Gem som" for at gemme den downloadede fil på computeren.

Brænder YouTube-sange på en CD

Indsæt en tom CD-R i computerens CD-drev. Åbn computerens cd-brændingssoftware, såsom Windows Media Player eller iTunes.

Opret en afspilningsliste til den tomme CD med den åbne CD-brændingssoftware. Venstreklik på "Bibliotek" og derefter "Liste" og derefter "Brænd liste" i Windows Media Player. For andre cd-brændingsapplikationer skal du venstreklikke for at holde fast i de specifikke musikfiler i vinduet "Indhold" og derefter trække og slippe dem til "Liste" -vinduet. Venstreklik på "File", derefter "Add Songs", og venstreklik derefter på hver fil for at føje til afspilningslisten. Klik på "OK", når du er færdig.

Venstreklik på knappen "Brænd CD" eller "Start" i det åbne program for at begynde at brænde den downloadede musik fra YouTube på en CD.