Sådan Stop Apps Downloading på alle iOS-enheder automatisk

Hvis du har mere end én iOS-enhed med det samme Apple ID, lad os sige en iPhone og en iPhone, har du måske bemærket, at hvis du downloader en app på iPhone, downloades den samme app samtidigt og vises på iPad og vice versa. Dette skyldes en iOS-funktion kaldet Automatisk downloads.

Automatiske overførsler i iOS kan være uomtvisteligt nyttige i nogle situationer, men det kan også være frustrerende og uventet og kan føre til en reduktion i lagerkapacitet på enheder, da de ender med at downloade de samme apps, uanset om du vil have apps på begge enheder eller ej .

Ligesom mange iOS-funktioner kan automatiske downloads slås fra. Når den først er deaktiveret, kan du downloade en app direkte til en iPhone eller iPad, og den vises ikke automatisk på de andre iOS-enheder, som du ejer, deler samme Apple ID.

Sådan deaktiverer du automatisk App Downloads på iPhone og iPad

Indstillingen for at stoppe automatisk download af apps er den samme på alle iOS-enheder:

  1. Fra startskærmen til iOS-enheden skal du åbne appen "Indstillinger"
  2. Find afsnittet "iTunes & App Store" i Indstillinger, og tryk på det
  3. Find sektionen "Automatiske overførsler" og vælg knappen ved siden af ​​"Apps" til OFF-positionen

For at få de bedste resultater, og hvis du vil helt stoppe alle automatiske appdownloads på alle enheder, gentag processen med at deaktivere indstillingen på alle iOS-enheder, du ejer.

Et andet nyttigt tip, når du har deaktiveret denne funktion, er at gennemgå apps på alle dine iOS-enheder, og afinstaller derefter iOS-apps fra iPhone og iPad, som du ikke vil have på hver enkelt enhed. Dette kan medvirke til at frigøre lagerplads, som du måske ikke selv har kendt, blev optaget af apps, der ikke er i brug på hver enhed.

Dette kan være en vigtig indstilling for at skifte, hvis du ofte løber tør for lagerkapacitet på dine iOS-enheder (og hvem er det ikke?). For eksempel har jeg en 256 GB iPhone X, som jeg ofte downloader nye apps på, og en 32 GB iPad, som jeg bruger en håndfuld specifikke apps på. På grund af automatiske appoverførsler forbruget de mange appladninger på iPhone X hurtigt al lagerkapacitet på iPad, som har en lille del af lagerpladsen i sammenligning.

En anden mulighed ville være at manuelt stoppe appen downloading i iOS på enheder, du ikke ønsker at få apps automatisk til, men det kræver en meget mere praktisk tilgang.

Bemærk, at du også kan deaktivere automatiske appopdateringer i iOS i det samme indstillingspanel, hvis det ønskes. Eller du kan forlade en indstilling og slukke den anden, det er dit valg afhængigt af hvordan du bruger dine enheder.

Ligesom alle iOS-indstillinger kan du også ændre dit sind og vende denne indstilling, hvis du beslutter dig for det senere. Du skal bare vende tilbage til Indstillinger> App Store og iTunes> og vende omskifteren til Automatiske overførsler af Apps tilbage til ON-position igen.