Sådan redigeres længden på en sang i Windows Media Player

Fra 2010 har Windows Media Player ikke mulighed for at redigere lydfiler. For at redigere dine lydfiler ved hjælp af Windows Media Player skal du downloade et plug-in, der muliggør beskæring af Windows Media-filer.

Downloader et plug-in

Fra november 2010 var det eneste plug-in til Windows Media Player, der giver dig mulighed for at redigere længden af ​​tilgængelige lydfiler, SolveigMM Windows Media Player Plug-in. Det er en god idé at foretage en grundig internetsøgning for at kontrollere, om der findes alternative plug-ins, før du downloader SolveigMM-versionen.

Brug af plug-in

Når plugin'et er installeret, skal det aktiveres. Dette kan gøres ved at klikke på Tools / Plug-ins / SolveigMM WMP Trimmer Plug-in eller, hvis hovedmenuen ikke er synlig, ved at klikke på Now Playing / Plug-ins / SolveigMM WMP Trimmer Plug-in. Når det er aktiveret, er det muligt at åbne lydfiler ved hjælp af plug-in og trimme dem ved hjælp af værktøjslinjen Trimmer. Dette er i det væsentlige en klip og indsæt proces, hvor det er muligt at vælge den del af filen, du vil klippe ud, og gemme den som en separat fil. Dette påvirker ikke den originale lydfil.

Alternativer

Alternativet til at bruge et plugin til at redigere filer i Windows Media Player er at downloade eller købe et enkeltstående lydredigeringsprogram. Du finder mange freeware og private muligheder, herunder Audacity, Goldwave, WavePad (som er gratis i nogle versioner) eller Magix Music Maker.