Sådan vinder du Space Invaders

Space Invaders var så populær i sin oprindelige arkadeudgivelse, at det forårsagede en yen-møntmangel i Japan. Arkade- og Atari-versionen er forblevet populær, og selvom moderne spil har bedre grafik og mere indviklet spil, er det stadig en enorm udfordring at prøve at slå Space Invaders. For at score stort skal du have hurtige hænder og en vindende strategi.

Udnyt et snyd, der muliggør dobbelte skud på Atari-konsollen. Sluk for strømmen, og hold nulstillingsknappen nede. Mens du holder nulstillingsknappen nede, skal du tænde for strømmen igen. Slip nulstillingsknappen, og start et spil, og du kan skyde to gange hver gang du trykker på ildknappen.

Skyd en smal sti i en af ​​dine barrierer og skjul dig derefter under den. Du kan fortsætte med at skyde gennem din sti, og barrieren giver i det mindste en vis beskyttelse, så længe åbningen er så smal som muligt. Denne strategi slutter dog på niveau fem, da der ikke er flere barrierer.

Forbered dig på at slå niveau fem, før det begynder. I de første fem niveauer i spillet begynder space invaders lavere og lavere på skærmen, og efter level fem er de så lave som muligt. Hold joysticket til højre, før niveauet begynder med din finger på ildknappen. Flyt hurtigt hen over skærmen og stop kortvarigt ved hver pladsindtrænger for at skyde ham for at rydde denne farlige, lave række med det samme.

Gentag denne bevægelse for hvert efterfølgende niveau. Alle niveauer efter niveau fem er nøjagtigt de samme. Ved at fjerne den nederste række med det samme forbedrer du dine chancer for at slå spillet dramatisk. Hvis du bevæger dig hurtigt, kan du endda fjerne de to nederste rækker ved at holde på plads lidt længere, før du går videre til den næste pladsindtrænger.

Få bonuspoint ved at skyde moderskibene, der krydser toppen af ​​skærmen. Koncentrer dig om at skyde rumangribere, indtil du kommer ned til to rækker med fire angribere. Undgå derefter rumindtrængerens ild og vent på, at moderskibe passerer og skyder dem som de gør. Pas på ikke længere at skyde pladsindtrængere, da moderskibene ikke vil passere, hvis der er mindre end otte indtrængende på skærmen.

Slå spillet med 500.000 point. Selvom spillet fortsætter uendeligt, er det et benchmark, hvor du slår spillet, at få 500.000 point.