Hvordan har jeg det sjovt med Microsoft Office Word?

Microsoft Word er meget mere end en simpel tekstbehandler. Det kan give timevis af sjov for hele familien. Underhold børnene ved hjælp af skabelonbaseret papirhåndværk, farvelægningssider eller papirspil. Brug skabeloner til at oprette et fotoalbum, eller udskriv en færdiglavet skabelon for at holde fodboldresultaterne organiserede. Kombination af skabeloner med lyde eller film gør det muligt for en bruger at lave unikke kort, der skal sendes via e-mail. Du kan også inkludere lyd- og filmfiler i en bærbar dokumentformat (PDF) -fil, eller du kan oprette en medieforbedret webside.

Spilskabeloner

Trin 1

Åbn Word 2007, og klik derefter på knappen "Microsoft Office" i båndet. Klik på "Ny" i rullemenuen. Den venstre opgaverude har en række kategorilinks til forskellige skabeloner, der er tilgængelige for Word. Rul ned på listen, og klik på "Flere skabeloner" nederst. Den midterste opgaverude ændres for at vise flere skabelonkategorier.

Trin 2

Klik på kategorien "Spil" i den midterste opgaverude. Miniaturebilleder viser de tilgængelige spilskabeloner i Word, såsom Buzzword Bingo, Connect the Dots og krydsord.

Trin 3

Vælg en spilskabelon. Nogle skabeloner, som Math-labyrint-spillet, blev oprettet af Microsoft. Andre skabeloner, som Mind Reading Magic, oprettes af medlemmer af Microsoft-samfundet og uploades til skabelonsiden. Klik på "Download" for at downloade skabelonen til harddisken. Når download er afsluttet, har du et nyt dokument baseret på den skabelon, du valgte.

Trin 4

Rediger spilskabelonen for at gøre den til din egen. Hvis du f.eks. Åbnede spilskabelonen "Maze! Factor 3", kan du ændre skabelonen for at imødekomme et barns specifikke behov. For at ændre faktornumrene i spillet skal du dobbeltklikke på cellerne i tabelområdet og skrive forskellige numre.

Klik på "Microsoft Office" -knappen, og klik derefter på "Gem" for at gemme spilledokumentet. Klik på knappen "Microsoft Office", og klik derefter på "Udskriv" for at udskrive siden.

Indsæt lyd eller video i et Word-dokument

Trin 1

Åbn Word 2007, og opret et dokument, der skal beriges med lyde eller en filmfil. Klik på fanen "Indsæt", og klik derefter på "Objekt" i gruppen "Tekst". I dialogboksen "Objekt" skal du klikke på fanen "Opret fra fil".

Trin 2

Klik på "Gennemse", og vælg derefter den lyd- eller filmfil, der skal føjes til dokumentet. Klik på "Indsæt", og marker derefter et afkrydsningsfelt for enten at inkludere filen som et link eller et ikon.

Klik på "OK" for at inkludere filen i dit dokument. Afhængigt af hvad du valgte, vises objektet som et link eller et ikon. Når du dobbeltklikker på objektet, skal din lyd eller film afspilles.