Sådan får du IMEI-nummer uden telefon

Der er flere grunde til, at du muligvis skal få IMEI-nummeret på din telefon. Det svarer til serienummeret, og det identificerer mærke og model på den enhed, du ejer. Det kan være nødvendigt at du giver disse oplysninger til dit forsikringsselskab for at bevise, at du ejede telefonen. Du kan få brug for det for at validere din garanti hos producenten, eller du kan få brug for det af personlige årsager. Der er flere måder at få IMEI-nummeret uden telefon.

Trin 1

Kig efter emballageæsken til telefonen. IMEI er trykt på ydersiden af ​​hver kasse for at hjælpe en salgsrepræsentant med at fremskynde processen med at oprette din trådløse konto.

Trin 2

Find den kontrakt, du underskrev, da du købte telefonen. Hvis du ikke underskrev en kontrakt, skal du kigge efter kvittering for telefonen. Hvis du har købt det fra en trådløs forhandler, er IMEI på enheden på kontrakten og / eller kvitteringen. Dette giver dig udbyder mulighed for at spore garantikrav.

Trin 3

Tjek din onlinekonto. Hver større trådløs udbyder giver dig mulighed for at oprette en online konto til at kontrollere dine planoplysninger, brug og få hjælp til bedre forståelse af, hvordan du bruger din enhed. Webstedet viser også typen af ​​enhed og IMEI-nummeret, der er knyttet til din konto.

Kontakt kundeservice. De fører garantiposter for hver enhed, du køber. Rådgiv repræsentanten, hvilken telefonmodel du har, og de kan give dig IMEI-nummeret.