Sådan tilsluttes en Ricoh-kopimaskine til et netværk

Ricoh-printere har ry for at levere kvalitetsarbejde i høj hastighed. Det betyder, at der kan være lang ventetid, hvis du kun har en tilgængelig til dit hjem eller kontor, og hvis du ikke har adgang til en printer på det rigtige tidspunkt, kan det medføre tab af effektivitet. For at bekæmpe dette kan du i stedet for at købe en printer til hver bruger føje printeren til et eksisterende computernetværk. Ved at forbinde din printer til et netværk kan flere brugere nyde dens hastighed og kvalitet, samtidig med at de sparer en masse penge.

Tilslut printerhardwaren til computeren

Trin 1

Sæt printerkablet, der fulgte med din Ricoh-printer, til både printeren og en computer, der allerede er en del af det ønskede netværk. Hvis du foretrækker en trådløs forbindelse, skal du tilslutte et trådløst LAN-kort til din printer.

Trin 2

I menuen "Start" skal du klikke på indstillingen Kontrolpanel. Vælg printermappen. Dette vises muligvis også som mappen Printer og anden hardware afhængigt af hvilket operativsystem du bruger.

Trin 3

Vælg opgaven for at få vist installerede printere eller faxprintere, og se efter ikonet til din Ricoh-printer. Hvis der ikke vises noget ikon, skal du vende tilbage til mappen "Printer" og vælge opgaven for at tilføje en printer. Følg vejledningen til guiden "Tilføj printer".

Trin 4

Højreklik på ikonet til din Ricoh-printer. I menuen, der vises, skal du vælge "Egenskaber". Gå til fanen "Delt", og klik på "Del denne printer". Hvis indstillingen Delt er deaktiveret på din computer af sikkerhedsmæssige årsager, skal du køre guiden "Netværksopsætning", der vises i menuen. Klik på "OK" for at lukke printerindstillingerne.

Giv hver bruger, der har adgang til printerens placering på netværket. Vælg mindst en af ​​fjernprinterne for at køre en testudskrivning for at bekræfte, at printerens indstillinger er korrekte.