Sådan aktiverer du Siri på iPad

Siri har gjort det på iPad takket være moderne iOS, og det er faktisk en af ​​de bedste grunde til at opgradere til en nyere enhed.

Selvom du bør se muligheden for at aktivere Siri under den første genstart og den grundlæggende opsætning efter opdatering til en ny iOS-version, får du en helt ny iPad, hvis du på en eller anden måde hoppede over det eller ikke så den mulighed eller måske slukket, her er alt du skal gøre for at få Siri på iPad aktiveret og fungerer.

Sådan aktiverer du Siri på iPad

Dette virker til at slå Siri på iPad, såvel som iPhone.

  1. Åbn indstillinger app og tryk på "General"
  2. Find "Siri" og vip omskifteren til "ON", foretag ændringer til Voice Feedback, Language og din identitet efter behov
  3. Tæt på Indstillinger, og Siri er klar til at gå

Når Siri er aktiveret, skal du holde Home-knappen nede i ca. 2 sekunder for at aktivere Siri og begynde at stille spørgsmål, anmode om information og endda starte apps.

Der er tonsvis af Siri-tricks og Siri-kommandoer tilgængelige derude, bare gennemgå en kommandoliste og have det sjovt, Siri er ganske nyttigt og har mange muligheder.

Stemmegenkendelse aspektet er ligesom Diktation i IOS og OS X, men med svarene er det indlysende, har Siri gennemgået nogle store forbedringer bag kulisserne, og evnen til at besvare selv nogle uklare spørgsmål er dramatisk forbedret. Sports fans vil finde de nye sportsfunktioner en velkommen ændring også, så du nemt får spilplaner, rankings, statistik og meget mere, perfekt til sofa lounging på lørdage og søndage.

Indstillingen i iOS ser lidt anderledes ud, afhængigt af hvilken iOS-version du bruger, og på størrelsen af ​​skærmen på iOS-enheden. Husk, uanset hvordan indstillingerne ser ud, aktiverer og deaktiverer funktionen det samme.

Hvis du f.eks. Aktiverer siri på en mindre skærm, ser iOS-enheden sådan ud:

Og aktivering af Siri på en ældre version af iOS ser sådan ud:

Åh, og hvis du undrer dig over, er den første iPad, der understøtter Siri, den tredje gen iPad med opdatering til iOS 6 eller nyere. Og selvfølgelig fortsætter Siri i dag med at eksistere i iPad Pro, iOS 11, og alle de nyeste og nyeste og bedste iOS udgivelser og iPad-enheder.