Sådan oprettes en Wii HD

Elementer, du har brug for

  • En Nintendo Wii

  • Et HDTV

  • Komponentkabler

På trods af det faktum, at Nintendos Wii-hjemmespil til konsol udgives med standarddefinition, bør det ikke forhindre dig i at bruge det sammen med et high definition-tv. Når den er tilsluttet et HDTV, ser Wii det absolut bedste ud, og giver dig den forfriskende detalje, som spilledesignerne havde i tankerne. Tilslutning af en Wii til et HDTV kræver kun et par kabler og et par øjeblikke af din tid.

Sådan oprettes en Wii HD

Køb de officielle Nintendo Wii-komponent lyd- og videokabler. På grund af den specialiserede output til kablerne på bagsiden af ​​Wii fungerer almindelige komponentlyd- og videokabler ikke. Du kan finde de specialiserede officielle Wii-kabler hos enhver elektronikforhandler, der sælger Wii-tilbehør eller på www.nintendo.com.

Sådan oprettes en Wii HD

Find komponentets lyd- og videoindgangsstik på dit fjernsyn. På de fleste tv-modeller vil de være på bagsiden af ​​enheden, selvom nogle modeller har dem på siden.

kabler, video, tback, stik, tkomponent, stik, vil, bluend

Tilslut komponentvideokablerne til deres respektive stik på dit fjernsyn. De er farvekodede for at undgå forvirring. Sæt de grønne, blå og røde kabler i henholdsvis de grønne, blå og røde stik.

Sådan oprettes en Wii HD

Tilslut lydkablerne til stikkene på dit fjernsyn. Ligesom med videokablerne er disse farvekodede. Sæt det røde kabel i det røde stik og det hvide kabel i det hvide stik.

Sådan oprettes en Wii HD

Sæt den rektangulære plastende af komponentkablerne i porten mærket "Digital AV Out" på bagsiden af ​​din Wii. Dette gør det muligt for komponentens video- og lydsignaler at rejse fra din Wii til dit tv.

kabler, video, tback, stik, tkomponent, stik, vil, bluend

Tænd for din Wii. Du vil nu være i stand til at bruge din Wii sammen med dit high definition tv-apparat.