Sådan kontrolleres telefonsvareren på en iPhone

Mobiltelefonbrugere, hvis kontrol af telefonsvarer er en bane, vil sandsynligvis nyde det synlige telefonsvarersystem, som Apple har oprettet til deres iPhone. IPhone giver dig mulighed for at se dine voicemails på en liste, så du behøver ikke at ringe ind for at kontrollere dem; de er altid et par tryk væk og kan lyttes til i enhver rækkefølge. Processen med at kontrollere din telefonsvarer på en iPhone er hurtig og nem.

Fra startskærmen på din telefon skal du finde og trykke på det grønne "Telefon" -ikon. Som standard kan dette findes yderst til venstre i nederste værktøjslinje.

Tryk på indstillingen "Voicemail" yderst til højre på værktøjslinjen. Når du har en ny telefonsvarer, vises en rød cirkel med antallet af nye beskeder i øverste højre hjørne af ikonet for telefonsvarer.

Nye meddelelser vises øverst på listen på din synlige telefonsvarer med en blå cirkel til venstre for dem for at angive, at de ikke er blevet lyttet til. Rul ned på listen for at finde ældre telefonsvarer. Du kan afspille en besked ved blot at trykke på den, og der er en "højttaler" -knap i øverste højre hjørne af skærmen, der aktiverer højttalertelefonens funktion.

Ring tilbage til den person, der har efterladt dig en telefonsvarer, eller slet beskeder ved først at fremhæve beskeden ved at trykke på den og derefter bruge ikonerne "ring tilbage" og "slet" under meddelelserne. Du kan bruge skyderen til at spole tilbage eller hurtigt fremad dele af en besked, mens den afspilles.