SJphone - En SIP-klient til Mac

SIP er grundlæggende en telefon over IP-protokol, der giver mulighed for taleopkald via internettet, ligesom Skype eller FaceTime eller lignende stemme og VOIP-indsats. Mac'en har nogle SIP-klienter, så hvis du har brug for en, finder du en række forskellige muligheder.

En sådan SIP-klient til Mac er SJphone, som er en SIP-klient (softphone), der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en SIP-server og / eller en anden SIP-klient. En ting jeg virkelig kan lide om SJphone er dens meget enkle grænseflade og muligheden for direkte at ringe til en anden computer.


Hvis du er ligesom mig og er træt af at tilmelde dig endnu en tjeneste online, er SJphone en perfekt pasform. Alt du behøver for at begynde at tale med din kompis, er at have to kopier af SJphone løbende (en kopi på din computer og en kopi på din vens computer), det kunne ikke være nemmere!

SJphone er ikke en applikation fyldt med klokker og fløjter, men det gør jobbet gjort på en meget pålidelig måde. Tjek det ud, hvis du er interesseret.

Udviklerens hjem

Hvis SJphone ikke virker for dig eller ikke vil skære SIP sennep, er der også andre muligheder, som f.eks. Telefon på appbutikken

Har du en bedre SIP-klient anbefaling? Lad os vide i kommentarerne!