Sådan får du en ny Verizon DSL-modemrouter (5 trin)

Selvom Verizon Wireless er en af ​​landets største udbydere inden for mobilservice, leverer virksomheden forskellige produkter i forskellige områder af landet. Dette inkluderer DSL internetforbindelser. Hvis du har en DSL-forbindelse via Verizon, skal du have en modemrouter til at forbinde dine computere til Internettet. Men hvis dit DSL-modem ikke fungerer korrekt, eller hvis du opgraderer din tjeneste, skal du skaffe dig en ny Verizon DSL-modemrouter.

Trin 1

Kontakt Verizon Wirelesss hotline for kundeservice. Selvom det faktiske antal kan variere i dit område, kan du som regel oprette forbindelse til virksomhedens højhastighedsinternetafdeling ved at ringe til 1-888-625-8111.

Trin 2

Giv operatøren dine kontooplysninger, og informer dem om, at du har brug for en ny router, eller hvis du opgraderer, skal du anmode om en DSL-opdatering.

Trin 3

Beslut om du vil have en Verizon-tekniker til at komme forbi og installere det nye DSL-modem (processen består bare i at skifte den gamle router ud og tilslutte den nye router), eller hent modemet selv. Hvis du bor i nærheden af ​​et Verizon-center, kan du gøre dette, ellers er du tvunget til at vente flere dage på at få din nye modemrouter.

Trin 4

Hent DSL-modemrouteren fra det Verizon-sted, du får over telefonen. Opgradering af modemet koster dig ikke ekstra for modemet (selvom serviceprisen stiger). Men hvis du har beskadiget den modemrouter, du har brugt, får du muligvis adgang til et gebyr.

Vent til Verizon-teknikeren stopper forbi og installerer det nye udstyr, hvis du har besluttet ikke at afhente udstyret selv.