Sådan låses en Samsung op af Verizon

Verizon Wireless er en af ​​de største udbydere af mobiltelefoner i USA. De fleste Verizon Wireless-telefoner kan bruges på andre tjenesteudbydere, hvis du kan låse telefonen op ved at få tilskudslåsningskoden eller SUC.

Trin 1

Ring til din tjenesteudbyders kundeservicelinje. På de fleste mobiltelefoner er kundeservicenummeret forprogrammeret til 611. Hvis din telefon ikke gør det, kan du finde nummeret på din telefonregning eller Verizon Wireless-webstedet.

Trin 2

Forklar over for kundeservicemedarbejderen, at du gerne vil låse din telefon op til brug på et andet netværk. Hvis du har købt telefonen til prisen uden kontrakt, som normalt er to gange højere end prisen for køb af telefonen under kontrakt, får du SUC, som du har brug for for at låse din telefon op. Hvis du har købt telefonen under en kontrakt, er du juridisk forpligtet til at udføre den aftalte kontrakt og bliver nødt til at bevise over for kundeservicemedarbejderen, at de skal låse din telefon op for dig.

Trin 3

Sluk for din telefon, når du er klar til at låse den op. Tænd din telefon igen, og hold fabriksindstillingstasterne nede. For de fleste telefoner er disse stjerne (*) og en (1), men hvis dette ikke virker, skal du kontrollere din telefons brugervejledning for de rigtige taster. Telefonen starter og giver dig en tom skærm med en tekstindtastningsboks. Indtast SUC i dette felt, og tryk på send. Telefonen slukkes nu.

Fjern SIM-kortet, som normalt er placeret bag telefonens batteri, og sæt SIM-kortet i for den tjenesteudbyder, du ønsker at bruge. Tænd telefonen, og foretag et testopkald for at sikre, at alt fungerer.