Hvad bruges Microsoft FrontPage til?

FrontPage var en tidlig innovation inden for web-authoring software. Oprettelse af websider kræver manipulation af computerkode, mens du møder protokoller for både Internettet og dem fra servere og browsere. FrontPage udførte disse manipulationer i baggrunden og bragte et visuelt element til programmering, hvilket forenkler jobbet med at opbygge et websted, selv for dem uden programmeringsevner.

FrontPage-historien

FrontPage-historien dateres tilbage til 1994, og en opstart ved navn Vermeer Technologies Inc. Virksomheden erkendte, at Internettet leverede meget af den nødvendige infrastruktur til at skabe et kraftfuldt, visuelt redigeringsværktøj til oprettelse af websider og websteder, så det oprettede FrontPage. Microsoft købte Vermeer i januar 1996 som en måde at føje oprettelse af web til Microsoft Office-produktlinjen på. Den sidste udgivelse af FrontPage var 2003-versionen, efterfulgt af Microsoft Expression Web i 2007.

WYSIWYGs kraft

FrontPage brugte en "hvad-du-ser-er-hvad-du-får" designfilosofi med en Word-lignende grænseflade til at maskere detaljerne i hypertext markup sprog, der er nødvendige for webdesign og for at gøre det lettere for folk uden programmering færdigheder at designe sider. Skabeloner og temaer gav et udgangspunkt for tilpasning, der hjalp med at opretholde designkonsistens på hele et websted. Tabeller og lag muliggjorde enkel manipulation og layout af elementer, og almindelige opgaver såsom oprettelse af interaktiv knap blev integreret. FrontPage understøttet Macromedia Flash til at inkludere video og animeret indhold.

Bag gardinet

HTML-kode var stadig fuldt tilgængelig til redigering på programmeringsniveau, assisteret af funktioner såsom IntelliSense-teknologi, der overvågede en række kodeindtastningsformater og foreslog udfyldelse af udsagn i overensstemmelse med den aktuelle kode. FrontPage understøttede splitskærme, så programmeringsændringer kunne ses i designtilstand samtidigt. Kodningssprog udover HTML kunne også åbnes og redigeres, mange med IntelliSense-understøttelse. Windows Server-databaser kunne også forbindes og redigeres via FrontPage, hvilket muliggør aktiv tovejs aktiv datadeling via et FrontPage-designet websted.

FrontPage efterfølgere

Selvom FrontPage 2003 fortsat er et effektivt værktøj til webforfatter, understøtter Microsoft det ikke længere med opdateringer eller teknisk assistance. Microsoft Expressions-produkterne er under den samme skæbne, bortset fra nogle købte eller abonnerede versioner, selvom Expression Web 4 kan downloades gratis og understøttes af Microsoft-community-fora. På tidspunktet for offentliggørelsen anbefalede Microsoft Visual Studio og Blend til Visual Studio som de mest effektive og effektive udskiftninger til FrontPage, men de kræver en vis programmeringskendskab.