Sådan rapporteres soldater Internet Romance Scams

Internet-romantik-svindel er udbredt og forårsager følelsesmæssige og økonomiske kvaler for utallige mennesker hvert år. Online fiduskunstnere er omhyggelige med at skjule deres identitet, hvilket gør det vanskeligt for retshåndhævende myndigheder at lokalisere og retsforfølge disse lovovertrædere. Nogle gerningsmænd foregiver at være soldater i udlandet, der kæmper i en krig; de byder på kvinder til at modtage penge og gaver ud over tillid og hengivenhed. Hvis du finder dig selv et offer for denne forbrydelse, kan du bevæbne dig selv til at gengælde.

Trin 1

Klip alle bånd til svindleren, når du først er klar over, at du bliver bedraget. Næg at besvare eventuelle private beskeder og svar ikke på trusler eller trusler. Når du er klar over, at du bliver løjet for, kan du genkende, at efterligneren forsøger at tømme dig for dine ressourcer. Nægter at besvare nogen af ​​hans anbringender, uanset betingelserne.

Trin 2

Saml beviset. Hvis du har gemt din online korrespondance med den mistænkte, skal du indsamle chatlogfiler, e-mails og andre online-beskeder, arrangeret i en kronologisk tidslinje. Vær forberedt på at vise bevis for det beløb, du har sendt til bedrageren.

Kontakt myndighederne, og giv dine personlige oplysninger og indsamlet bevis. Du kan rapportere tyveri til Federal Trade Commission på 877-ID-THEFT. Du kan også indgive klager over tyveri og svig online med hærens kriminelle efterforskningskommando eller Internet Crime Complaint Center (se ressourcer).