Sådan bruger du Tapback-beskeder på Mac

Tapback meddelelser tilbyder et online visuelt ikon svar på enhver besked, det er en sjov funktion i iOS Messages app, der også er en af ​​de få besked effekt funktioner findes på Mac.


De aktuelt tilgængelige tilbagemeldingsresponser er et hjerte, en tommel op, en tommelfinger ned, en "ha ha", "!!" og "?". Du kan bruge et tilbagemeldingsmeddelelsesrespons pr. Besked ad gangen, men du kan også ændre dem ved at vælge et andet tapback-ikon. Tapback ikoner på Mac er de samme som dem, der er tilgængelige på iOS, og en sendt fra en Mac vil være synlig på iPhone og omvendt.

Brug af Tapback Message Ikoner i Mac OS

Tapback-beskedfunktionen på Mac ligner meget på iOS, men initieringen er med et klik snarere end et tryk og hold. Du skal bruge en moderne udgivelse af Mac OS-systemsoftware for at få denne funktion, 10.12 eller senere, er tilstrækkelig.

  1. Åbn enhver meddelelsestråd i meddelelser til Mac
  2. Klik og hold på enhver besked, billede eller video
  3. Vælg dit Tapback-ikon svar: Heart, Thumbs Up, Thumbs Down, "Ha Ha", "!!", "?"

Tapback-meddelelsen indsættes in-line oven på den besked, du har tildelt den til, komplet med en lille bobleindikator.

Denne funktion er ret enkel, men det kan være sjovt og giver en hurtig måde at reagere på en besked uden at skulle skrive et svar, og det kan være særligt relevant, hvis noget fortjener en simpel indikator for dine følelser over for det (forudsat at de følelser vises tilfredsstillende med et lille ikon alligevel).

Du kan også fjerne et tilbagekoblingssvar fra en besked ved at klikke og holde og derefter vælge det fremhævede og tidligere valgte tapback-ikon.

Tapback-meddelelser er sjove, og i fremtiden vil Mac Messaging-appen få flere af iOS-meddelelsesfunktionerne, som klistermærker, skærmeffekter og GIF-søgning. Indtil da skal du bruge en masse kopi og indsæt eller din fantasi.