Sådan spiller du Facebook Farm Town

Applikationen "Farm Town" på Facebook giver dig ansvaret for din helt egen gård. Her planter du afgrøder, høster udbyttet og sælger det på markedet for en fortjeneste. De fleste opgaver, du udfører i spillet, får dig til at opleve, og når du løfter dig op, får du adgang til nye anlæg og udstyr. Du kan også få erfaring ved at besøge gårdene til dine Facebook-venner.

Log ind på Facebook, og søg i applikationerne efter "Farm Town." Når du bliver bedt om det, skal du give adgang til applikationen, og den opretter en ny virtuel gård til dig.

Klik på hakkeikonet for at pløje marker, butiksikonet for at købe frø til at plante og le-ikonet for at høste dem. Høsttiden varierer afhængigt af hvilke afgrøder du plantede.

Sælg dine høstede afgrøder med det samme, eller brug indstillingen "Butik" til at placere afgrøderne i dit skur. Du får flere mønter ved at opbevare end ved at sælge lige efter høsten.

Klik på skurikonet for at tage dine planter til markedet, hvor du kan sælge dem.

Gå til markedet og klik på en person, og ansæt hende derefter til at høste dine afgrøder. Du vil give større mængder afgrøder på denne måde og tjene flere penge, når du sælger udbyttet. Føj disse mennesker, der ikke er på din Facebook-venneliste, til din venneliste "Farm Town", så du kan ansætte dem igen, og de kan ansætte dig til gengæld.

Inviter Facebook-venner til at slutte sig til dig som naboer. Hver nabo føjes til din naboliste, og du kan tjene mønter ved at besøge og pleje deres gårde hver dag. Du kan også sende og modtage "Farm Town" -gaver fra naboer. Besøg og hjælp til dine naboer hjælper dig også med at optjene trofæerne "Farm Town".

Når du får flere penge, øges dine muligheder. Med hvert nye niveau bliver nye frø og gårdsprodukter tilgængelige for dig at købe. Frøene koster mere, men giver flere mønter, når de høstes. De gaver, du modtager og sender til naboer, vil også være mere værd. Når du når niveau 15, vil du også være i stand til at købe mere jord for at gøre din gård større. Da dette giver dig mulighed for at plante flere afgrøder, vil dette også hjælpe dig med at bankkontoen vokser.