Få den offentlige mobil IP af en iPhone (eller Android) hurtig

Hvis du leder efter den offentlige, der står over for en ekstern IP-adresse, som omverdenen ser på en iPhone (eller en smartphone i den forbindelse), når du bruger den cellulære dataforbindelse, finder du ikke den eksterne IP sammen med den lokale IP i iOS-indstillinger . I stedet for at pusse rundt i enhederne forvirrende felt test mode menuer, er alt du skal gøre, at starte Safari, Chrome eller din iOS-browser app efter eget valg, og brug derefter et praktisk Google-trick:

  • Google for "Hvad er min IP"
  • Find offentligheden udenfor IP øverst på skærmen uden at interagere med nogen søgeresultater

Da Google-søgning nu indeholder en ekstern IP-adresse, behøver du ikke længere at besøge nogle af tredjepartswebstederne for at finde disse nyttige oplysninger. Dette er virkelig den hurtigste måde at få en offentlig IP fra enhver mobiludstyret enhed, som vi kender til.

Dette er hovedsageligt nyttigt til iPhone- og cellulære iPad-enheder, der har en slags server, der kører på dem, uanset om det er SSH eller på anden måde, eller hvis du søger at åbne forbindelser på en router eller firewall til bestemte IP-adresser. Hvis du leder efter denne information for at konfigurere IP-filtrering, skal du huske på, at IP-adressen til en iPhone eller en anden smartphone vil ændre meget oftere end en standard bredbånds-IP, ofte når en celleenhed hopper fra en celle tårn til en anden.

Som du sikkert har gættet, fungerer dette trick også på skrivebordet, selv om det ofte er hurtigere på en Mac at hente fra kommandolinjen i stedet.