Sådan låses en hardlocked mobiltelefon op

Enhver fungerende mobiltelefon er låst i en eller anden grad. Så længe en mobiltelefon er knyttet til et trådløst netværk, er den knyttet til eller låst til det netværk. Hvis du låser en telefon op, kan den bruges på andre trådløse netværk eller sælges, genbruges osv. Når en telefon er markeret som stjålet, eller hvis en ejer har forsøgt at indtaste en oplåsningskode for mange gange, er den telefon hårdlåst, så det kan slet ikke låses op eller uden særlig indblanding fra telefonens trådløse udbyder.

Trin 1

Kontakt kundeservice fra telefonens netværksudbyder. Typisk vil dette firmas navn blive skrevet på selve telefonen. Fortæl dem, at du ønsker at låse op for en hardlocked telefon.

Trin 2

Besvar udbyderens spørgsmål om telefonen. Disse inkluderer dets serienummer samt personlige oplysninger for at bestemme dit ejerskab og grunden til, at telefonen var hårdlåst.

Følg udbyderens instruktioner. Hvis telefonen kan låses op, skal du sende den til udbyderen for at blive låst op ved hjælp af en "oplåsningsboks". Denne enhed omprogrammerer elementer i telefonens software med ny oplåsningskodning. Dette kan ikke udføres eksternt.