Hvordan sletter jeg TinyURL?

Elementer, du har brug for

  • TinyURL brugerkonto

  • TinyURL-link, du oprettede

TinyURL'er oprettes normalt, når den oprindelige URL til et websted eller en webside er for lang til at blive husket eller delt på andre websteder. Disse URL'er fungerer som forkortelser for webadresser for nem adgang til bestemte websider. Den originale URL kopieres og behandles til en kondenseret version, der er lettere at dele med andre, da den ikke kræver et langt antal teksttegn. Nogle brugere vælger at have dem til permanent brug, mens andre muligvis har brug for dem midlertidigt. Hvis brugen kun er midlertidig, kan du nemt slette dem ved at få adgang til dine kontoindstillinger på TinyURL-webstedet.

Gå ind på det officielle TinyURL-websted i din internetbrowser (se Ressourcer).

Klik på "Login" i øverste højre hjørne af TinyURL-hjemmesiden. Der vises et loginfelt over siden.

Angiv brugernavnet og adgangskoden til den konto, du oprettede TinyURL under. Klik derefter på linket "Start Tiny'n" under felterne brugernavn og adgangskode.

Gå til dine kontoindstillinger, og klik på "Administrer". Alle dine konto-URL'er vises.

Marker afkrydsningsfeltet ud for den TinyURL, du vil slette, og klik på handlingen "Slet".

Tips

Hvis du ikke har en TinyURL-konto, kan du oprette en. Når feltet vises som et resultat af trin 2, tilvejebringes et link til konto-registrering under felterne brugernavn og adgangskode. Vælg linket "Klik her", og angiv oplysningerne på det følgende skærmbillede for at fuldføre TinyURL-konto registrering.

Advarsler

Selvom kontooprettelse ikke er obligatorisk for at oprette TinyURL'er, er det nødvendigt med en konto for at slette dem. Derfor, hvis du ikke har en konto på webstedet, vil du ikke være i stand til at slette den TinyURL, du oprettede.