Afspil og administrer iTunes-radiostationer med Siri

Mange brugere ved, at Siri kan interagere med standard iOS-musikappen, men vidste du, at Siri også kan afspille og styre iTunes Radio-stationer til dig? Det er rigtigt, blandt de mange forskellige Siri-evner, kan den virtuelle assistance også styre dine iTunes Radio musikstationer.

Dette er især nyttigt med Siri's praktisk håndfri oplevelse, og hvis du går, jogger, cykler eller kører, er det simpelthen meget lettere (og sikrere) at udstede kommandoer til at begynde at spille, pause og justere iTunes Radio-stationer end at fumle rundt med de digitale berøringsbetjeninger på iPhone eller iPad.

Afspilning af iTunes-radiostationer med Siri-kommandoer

Indkald Siri ved at holde Home-knappen som sædvanlig, og så sig følgende:

  • Afspil [Stationnavn] Radio
  • Afspil iTunes Radio Station til [Stationnavn / Artistnavn]
  • Afspil iTunes Radio Station til [Musik Genre]
  • Spil [Genre of Music] Radio

Hvis du f.eks. Har en iTunes-radiostation baseret på Peter Gabriel, kan du sige "Play iTunes Radio for Peter Gabriel". For at spille en generel genre station, kan du sige "Play Classic Rock iTunes Radio".

Fra nu af kan Siri ikke oprette nye stationer baseret på en leveret sang eller kunstner - det er lidt skuffende. Men hvad Siri kan gøre, er at spille en ny station baseret på en musikgenre, formentlig fordi disse stationer allerede er oprettet på iTunes Radio og simpelthen skal tilgås.

Håndtering af iTunes-radiostationer med Siri

Siri selv lader dig styre og springe over sange, der afspilles med iTunes Radio uden at interagere med de normale radiokontroller på berøringsskærmen. Mens en sang spiller, skal du blot kalde Siri igen, og du kan bruge følgende sprogtype til at justere stationen:

  • Spring sang over
  • Spil mere som dette (det samme som at sangere)
  • Du må aldrig spille denne sang
  • Pause musik
  • Genoptag musik

Bemærk, at en sang skal afspilles aktivt via iTunes Radio for at få disse kommandoer til at fungere (dog spring, pause og afspilning vil fungere med sange, der afspilles i den normale musikapp).

Siri har en masse potentiale, med hundredvis af mulige kommandoer, lige fra det helt rigtige til virkelig nyttigt. Gå ikke glip af vores Siri-sektion for at lære endnu mere.