Aktivér Mac OS X 10.7 Lion og iOS-stil omvendt rulning i Mac OS X 10.6

Omvendt rulning er et af de funktioner, der fulgte med i Mac OS X 10.7 Lion, der overraskede mange mennesker, på en computer føles det ikke så normalt som på en touchscreen iPad eller iPhone, men når du vænner dig til det er godt.

Hvis du dobbeltstarter mellem 10, 7 og 10, 6, og du er vant til den inverte rullende løve, eller du foretrækker bare den måde, iPad og iPhone rulle gennem dokumenter og websider, er denne app det, du leder efter.

Du kan få Scroll Reverser fri fra udvikleren.

Denne app lavede runderne for en tid siden, og jeg så ikke meget til det, men jo mere jeg bruger Lion, jo mere kommer jeg tilbage til Snow Leopard og finder rullende forskelle mærkeligt at vænne sig til. Med denne app, ikke flere problemer.

Hvis du er forvirret her, lad mig forklare: Mac OS X 10.7 Lion standard, som iOS ruller gennem dokumenter, det er den modsatte adfærd til Mac OS X 10.6 og tidligere. Hvis du hader ideen, skal du ikke bekymre dig. Rulning er ikke permanent inverteret, og adfærden kan ændres ved hjælp af indstillingerne for pegefelt / musesystem.