Sådan doneres Robux med venner på Roblox

Roblox er et online samfund, hvor brugerne kan oprette deres egne online videospil eller spille spil, som andre medlemmer har oprettet. Medlemmer, der betaler gebyret for at deltage i webstedets Builders Club, kan også oprette varer til salg, herunder skjorter og t-shirts. Køb varer fra dine Roblox-venner for at donere Tix eller Robux til dem, som de derefter kan bruge til at købe andre varer eller reklamer for de spil, de opretter på Roblox-siden.

Spørg din ven hvilke ting han har til salg, så du kan købe en og donere Robux til ham. Noter varernes navne; søgning efter et artikels navn er den hurtigste måde at finde det på.

Indtast dit brugernavn og din adgangskodeoplysninger under "Member Login" på Roblox-hovedwebstedet. Klik på "Login" for at få adgang til din Roblox-profil.

Vælg "Katalog" fra den blå bjælke øverst på webstedet for at trække katalogvarerne op. Klik på "Til salg" i venstre side for at se varerne fra andre Roblox-brugere. Vælg kategorien for din vens varer, såsom skjorter eller t-shirts.

Indtast navnet på din vens genstand i søgefeltet øverst på skærmen, og tryk på "Enter" for at finde den vare, din ven har opført til salg.

Klik på billedet eller navnet på elementet for at se yderligere detaljer om det. Klik på "Køb med R $" i øverste højre hjørne af varebeskrivelsen for at købe varen og donere det anførte antal Robux til din ven.

Tips

Kun personer med Builders Club-medlemskab kan sælge varer, men du behøver ikke at tilhøre Builders Club for at købe varer og donere Robux eller Billetter til andre brugere.

Udveksle dine billetter til Robux, hvis du ikke har nogen, ved at klikke på "Handelsvaluta!" i kataloget.