DIY TV Balun

Hvis du vil forbinde en antenne med en koaksial forbindelse til et ældre tv, der bruger en to-leder-indgang, skal du bruge en balun-transformer, fordi disse er forskellige typer kredsløb. Koaksialforbindelsen er et ubalanceret kredsløb, der bærer et enkelt signal på sin midterleder. To-leder-forbindelsen på dit gamle tv er et afbalanceret kredsløb, der bærer to lige store signaler, der bevæger sig ud af fase. Til mange applikationer kræver balun en fremstillingsproces. Men i tilfælde af dit gamle tv kan du gøre det selv.

Trin 1

Brug kniven til at fjerne den ydre isolering fra koaksialkablet 2 til 3 inches tilbage fra enden.

Trin 2

Brug spidsen af ​​kniven til at frigøre skjoldet tilbage til isoleringen. Pas på ikke at skære eller knække nogen af ​​tråde.

Trin 3

Drej alle strengene på skjoldet sammen for at få dem til at danne en enkelt ledning.

Trin 4

Skru en af ​​terminalerne på det afbalancerede stik bag på tv'et, vikl skjoldet rundt om skruen, og stram det derefter med en skruetrækker. Skær det overskydende af med trådskærerne.

Skru den anden terminal af, fjern isoleringen fra midterlederen i en afstand, der gør det muligt at tilslutte ledningen til terminalen med isoleringen flush mod den. Sæt ledningen rundt om terminalen, og stram skruen. Skær overskydende ledning af med trådskærerne.