Sådan fjerner du et kort fra Apple Pay på iPhone

Apple Pay er en utvivlsomt bekvem og nem måde at betale for køb med kun din iPhone, og Apple Pay har sikkert et kreditkort eller betalingskort, der er blevet tilføjet. Men alle kort udløber, kortbelønningsprogrammer ændres til at blive bedre eller værre, og personlige indkøbsvaner og kortpræferencer ændres også, så lige så vigtigt at vide, hvad man skal gøre ved at oprette og tilføje et kort til Apple Pay, ved at vide, hvordan man fjerner en kreditkort eller betalingskort fra din Apple Pay-liste også.

Sletning af et kort fra din iPhone og Apple Pay er meget nemt:

  1. Åbn Passbook og gå til Apple Pay Card-siden (den primære skærm hvor alle kort vises oven på hinanden)
  2. Tryk på det debet eller kreditkort, du vil fjerne
  3. Tryk på den lille (i) informationsknap i nederste hjørne af skærmen
  4. Rul hele vejen til bunden af ​​denne skærm, tryk på "Fjern kort" og bekræft fjernelsen af ​​det pågældende debit- eller kreditkort fra Apple Pay-tjenesten

Som du vil se i advarselsskærmadvarslet, fjerner du også et kort fra Apple Pay også den pågældende debit- eller kreditkort-transaktionshistorik fra iPhone'en (selvfølgelig påvirker det ikke selve kortet selv, kun historien om det bliver brugt på iPhone til Apple Pay-tjenesten).

Hvis du fjerner et kort, fordi det udløb, eller fordi det ændres af en anden grund, eller måske fordi du bare ikke vil have det pågældende kort på din iPhone, vil du nok gerne tilføje et nyt kort igen, så du kan fortsætte med at bruge det med Apple Pay-tjenesten.

Da Apple Support-støttede servicenetværk vokser, vil denne funktion fortsat blive mere og mere nyttig, og det gør det helt sikkert lettere end at transportere en tegnebog fuld af forskellige kort til forskellige formål.

Takket være @kcfiremike på Twitter for tips ideen!