Wii Ultimate I Spy Game Cheats

"Ultimate I Spy" til Nintendo Wii blev udviklet af Elastic, underholdningsudgivelsesafdelingen for Scholastic Interactive. I starten af ​​spillet befinder spillerne sig i et rum med en underlig maskine. Spillere skal udføre en svingende bevægelse med Wii-fjernbetjeningen for at få maskinen i gang. I det væsentlige vil maskinen fortsætte med at levere nye kort, der vil udfordre spillerne til at finde bestemte objekter. Disse objekter identificeres af gåder, der er unikke for hvert kort - nogle af disse objekter er ret vanskelige at finde.

Akvarium

Begyndelsen af ​​spillet starter i en akvarietank. Størstedelen af ​​akvariumniveauet er let, da det er det første niveau. En vanskelig gåde beder spillerne om at finde de tre terninger. Den første matrice er lige ved broen midt i akvariet. Den anden matrice kan let ses fra tankens bagside, når man ser på afsatsen med ålen. Den sidste matrice er ved søjlen mod forsiden af ​​kortet.

Magisk scene

Den magiske scene har to hårde gåder at løse. En af gåderne instruerer spillerne om at finde tre ben. Dette er en vanskelig opgave, da to af benene er sikkerhedsnåle, og den ene er en bowlingstift. Sikkerhedsstifterne flyder, og bowlingstiften findes på venstre side af niveauet.

Den anden udfordrende gåde har spillere til at prøve at finde fire kaniner. Den mest frustrerende kanin at finde er den skjult i skyggen af ​​det røde gardin. Den anden er afbildet på spillekortet, og de sidste to kaniner er fyldte kanindukker.

Science Classroom

En af de gåder, som spillere skal løse i videnskabslokalet, indebærer at finde en knogle. Benet er på forkanten af ​​bordet mod midten af ​​kortet.

Spring gennem talende scener

I hele spillet begynder den karakter, du vælger (enten en dreng eller pige), at tale. For at forhindre dem i at tale og springe gennem scenen skal du blot placere musemarkøren på ordene og klikke på det emne, du skal få. Karakteren stopper derefter med at tale.